Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Βαρελίσια "Καρυάς"

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Βαρελίσια "Καρυάς"

Γευστικό, αρωματικό, θρεπτικό και αυθεντικό  με το καθαρό λευκό του  χρώμα, η Βαρελίσια "Καρυάς" του παραδοσιακού  τυροκομείου Γαλακτοκομικά Καρυάς είναι πασίγνωστο για το υψηλό και σταθερό του επίπεδο ποιότητας και έχει κατακτήσει τις καρδιές όσων το έχουν δοκιμάσει.
Η Βαρελίσια "Καρυάς" παράγεται από 100% κατσικίσιο και πρόβειο γάλα στους πρόποδες της οροσειράς του Αρτεμισίου κάτω από άριστες συνθήκες, με γνώση, μεράκι και πίστη στις ελληνικές παραδοσιακές τυροκομικές αξίες.
Συνοδεύει με την υπέροχη γεύση της κάθε γεύμα. Συνήθως σερβίρεται με λάδι και ρίγανη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες, σε πίτες, σε ομελέτες και σουφλέ, να γίνει σαγανάκι ή ακόμη να να μαγειρευτεί σε δεκάδες συνταγές της Ελληνικής κουζίνας.
Οδηγίες Συντήρησης
Η φέτα μετά την αγορά της πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο και αν είναι δυνατόν μέσα στη φυσική της άλμη. Όταν η προμήθεια φέτας γίνεται σε χύμα μορφή καλό είναι να διατηρείται στο ψυγείο σε ειδικά αεροστεγή πλαστικά (τάπερ) να αποφεύγεται η επαφή της με τον αέρα για να μην διαχέονται οι οσμές και να αποφεύγεται η αλλοίωσή της. 
Επιπλέον, μεγαλύτερα κομμάτια φέτας διατηρούνται σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι μικρότερα κομμάτια. Επειδή η φέτα διατηρεί τις καλύτερες γευστικές της ιδιότητες για μικρό χρονικό διάστημα και όταν ακόμα βρίσκεται κάτω από τις παραπάνω συνθήκες, συνιστάται ο καταναλωτής να προμηθεύεται φέτα συχνά και στην κατάλληλη ποσότητα.
Σημαντικές λύσεις ευκολίας δίνουν οι νέες πλαστικές συσκευασίες όπου η φέτα διατηρείται μέσα στη φυσική της άλμη και έτσι διατηρεί αναλλοίωτη τη φρεσκάδα της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που θα ανοιχθεί.
Πολλοί καταναλωτές συνηθίζουν πριν χρησιμοποιήσουν ή σερβίρουν τη Φέτα να την ξεπλύνουν με καθαρό νερό για να απομακρύνεται η φυσική άλμη.

Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: