Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Athens Daily Secret #542: Μυστικό μπακάλικο

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Athens Daily Secret #542: Μυστικό μπακάλικο

Γεμίστε το τραπέζι σας με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις



Σε ένα μικρό μπακάλικο, κρυμμένο στα στενά του Βύρωνα, ξετρυπώσαμε το υποκατάστημα ενός παραδοσιακού τυροκομείου από το Άργος. Ο μπαμπάς Θεοδόσης μετά από 25 χρόνια εμπειρίας στα γαλακτοκομικά έφτιαξε το δικό του εργαστήριο στην Καρυά (ένα χωριουδάκι στην Αργολίδα). Εδώ και 3 χρόνια οι 4 υιοί του Νώντας,Κωνσταντίνος, Γιώργος και Νικήτας φέρνουν στην Αθήνα τα οικογενειακά προϊόντα, που συνεχίζουν να φτιάχνονται με τις παραδοσιακές παλιές συνταγές. Θα βρείτε φέτα, γραβιέρα, ανθότυρο, γιαούρτι και διάφορα άλλα γαλακτοκομικά, όλα από φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα. Η παραγωγή φυσικά παραμένει μικρή, οπότε αν σας ρωτήσουν που τα προμηθευτήκατε κρατήστε το στόμα σας κλειστό!


Υ.Γ. Τα αδέρφια φρόντισαν να γεμίσουν το μπακάλικο και με διάφορα άλλα παραδοσιακά προϊόντα από την επαρχία όπως ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΌΣΠΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΎΣ Κ ΠΑΡΆΓΩΓΟΥΣ , ΧΩΡΙΆΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΆ , ΚΡΑΣΊ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΑΣ (ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ), ΤΣΊΠΟΥΡΟ - ΤΣΙΚΟΥΔΙΆ , ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ , ΜΠΊΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΟΣ ( pilsner , ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΣΥΝΤΑΓΉ , BLACK MAK ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ..!! )ΜΑΚΑΡΌΝΙΑ - ΣΠΑΓΚΕΤΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΊΚΟ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗ ΓΛΥΚΌΒΡΥΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ , ΝΕΡΆ ΥΑΣ ΑΠΌ ΚΕΦΑΛΌΒΡΥΣΟ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΠΟΛΛΆ ΨΑΓΜΈΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ.

Και με αφορμή το Άργος, το πιο αστείο video που είδαμε φέτος:



Βύρωνας - 10 Ιανουάριος 2012
http://athens.dailysecret.com/secrets/mystiko-mpakaliko/

ευχαριστούμε το Athens Daily Secret για την υπέροχη δουλειά που κάνει εδώ κ χρόνια & μας μαθαίνει τα ενδιαφέρουσα μυστικά της πόλις που ζούμε..!!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τυροκομείο - πρατήριο

Διεύθυνση : 3ο χλμ Καρυάς - Άργους , Καρυά Αργολίδος

ΤΚ 21200

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6947.341.141

Υπεύθυνος : Μαυρογιάννης Θεοδόσιος



Κεντρικό Κατάστημα

Διεύθυση : Τσωκρή 2, Άργος

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 27510 22461



Υποκατάστημα

Διεύθυνση : Μυσίας 37, Βύρωνας

ΤΚ 16232

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2130 409474

email επικοινωνίας : kariagal09@gmail.com

Ιστοσελίδα : http://www.χωριο.gr/

(ποιο εύκολα από κέντρο ερχόμαστε με το αστικό 732 από μετρό ευαγγελισμού & σταματάμε στη 13η Φορμιωνος.Εκεί όπως θα σταματήσουμε βλέπουμε το πάρκο Καραολη κ Δημήτριου.κάνουμε αριστερά κ στα 50 μέτρα που τελειώνει το πάρκο είναι μπροστά.)


θα χαρούμε να σας δούμε κ από κοντά.


Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: