Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: H ¨Καρυά¨ στην εκπομπή «Επιμένουμε Ελλάδα»

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

H ¨Καρυά¨ στην εκπομπή «Επιμένουμε Ελλάδα»

Ο Θεοδόσης με το Γιώργο απο τη Καρυά, φιλοξενήθηκαν στο studio της πιο ταξιδιωτικής εκπομπής της Ελληνικής τηλεόρασης.

Στο «Επιμένουμε Ελλάδα»,την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014,όπου παρουσίασαν τα προϊόντα της Καρυάς που παράγουν,και εξήγησαν τι τα κάνει τόσο διαφορετικά που κατάφεραν να αποκτήσουν παγκόσμια διασημότητα και να βραβευτούν ως τα καλύτερα.Η νέα γενιά βάζει στόχους.





Μετά την εκπομπή, το e-mail μας αλλά και τα τηλέφωνα μας πλημμύρισαν από μηνύματά σας, είτε με καλά λόγια που μας γεμίζουν δύναμη.
Το ενδιαφέρον και η αγάπη με την οποία έχετε αγκαλιάσει τα Γαλακτοκομικά Καρυάς είναι για εμάς το καύσιμο που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε με τις ίδιες αρχές και με το μεράκι που ξεκινήσαμε!
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές του "επι_μένουμε Ελλάδα" και ειδικά τον Χάρη και τον Πέτρο για τη πρόσκληση!

<<  Η μοναδική καθημερινή, ζωντανή εκπομπή «Επι_μένουμε Ελλάδα» που προβάλλει τον τουρισμό και στηρίζει την περιφέρεια και τα ελληνικά προϊόντα. 
Με οδηγούς τη Ρένια Τσιτσιμπίκου και τον Πέτρο Κουμπλή, η εκπομπή ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του τόπου μας, αναδεικνύοντας τα μέρη και τους ανθρώπους που τα αγαπήσαν: ζευγάρια που επέλεξαν να φύγουν από την πόλη για να ξεφύγουν στην ηρεμία του χωριού, νέοι που δραστηριοποιούνται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, οικογένειες που ασχολούνται αποκλειστικά με τις νέες καλλιέργειες, ντόπιοι σε παραδοσιακά επαγγέλματα, είναι μόνο ορισμένες από τις συναρπαστικές ιστορίες που αφηγείται η εκπομπή, με φόντο τα μοναδικά τοπία της χώρας μας. 
Με ανοιχτούς τους δέκτες της στις νέες τάσεις της εποχής μας, η εκπομπή βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και άμεση επαφή με τους τηλεθεατές της.
Μέσω των νέων τεχνολογιών διαχέει με τον πιο ταξιδιάρικο τρόπο, πληροφορίες και εικόνες μιας άλλης …Ελλάδας: 
  • Αφιερώματα στους «εθνικούς πρωταθλητές» που οδηγούν την ελληνική γεωργία στα επόμενα βήματά της: ενεργειακές καλλιέργειες, βιοκαύσιμα, εκτροφή σαλιγκαριών, μανιτάρια, ρόδια, δαμάσκηνα, μύρτιλο, βατόμουρο, τρούφα, υποτροπικά φυτά, καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών.
   • Ειδικές ενότητες με παραδείγματα, σεμινάρια, πηγές χρηματοδότησης, νέα προγράμματα, θα παρουσιάζονται στο στούντιο με τη συμβολή ειδικών
 . • Επαγγελματικός προσανατολισμός: παρουσίαση τουριστικών και αγροτικών επαγγελμάτων με τη συμβολή ειδικών, προσκεκλημένων στο στούντιο.
   • Επικοινωνία με την περιφέρεια: καθημερινές ανταποκρίσεις από διάφορα μέρη της Ελλάδας για τοπικά νέα, τουριστικά θέματα κτλ. – Τοπικοί φορείς, ομάδες, εκπρόσωποι συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων, επώνυμοι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, θα συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο στην εκπομπή.
   • Δημιουργία … «μπακάλικου» στο στούντιο της εκπομπής, με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα που θα φέρνουν διάφοροι τοπικοί παραγωγοί και συνεταιρισμοί αγροτικών προϊόντων. 
Παρουσιαστής: Πέτρος Κουμπλής, Ρένια Τσιτσιμπίκου
Αρχισυνταξία : Γιώργος Φρίμης από τη Μιδέα δίπλα στο Ναύπλιο.
Σκηνοθεσία θεμάτων :Μιχάλης Λυκούδης
Διεύθυνση φωτογραφίας :Γιάννης Λαζαρίδης - Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής :Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία :Γιώργος Νταούλης >>

Δείτε όλη την εκπομπή στη NERIT ΕΔΩ

Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: