Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΥΩΤΩΝ “ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ”

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΥΩΤΩΝ “ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ”


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου,προσκαλεί όλους τους Καρυώτες καθώς και τους φίλους αυτών να συμμετέχουν  στη διαδικασία των εκλογών δίνοντας νέα δυναμική στην σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται για την ανάδειξη του τόπου μας.Με την ευκαιρία αυτή θα γίνει και κοπή της πίτας καθώς και βραβεύσεις.
Θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό σχολείο του Χωριού,στις 14-2-2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την 10-2-2016 να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
     Αμέσως μετά την κοπή της πίτας και της  Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

    Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν και διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες. Για όποια πληροφορία τηλεφωνείστε στα μέλη του Δ.Σ.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
ο Πρόεδρος Κώστας Τρίχας και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας







Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: