Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Χριστουγεννιάτικο «Χωριό Παραγωγών» τοπικών προϊόντων στο δήμο Βύρωνα

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο «Χωριό Παραγωγών» τοπικών προϊόντων στο δήμο Βύρωνα

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου το νέο ραντεβού με το «Χωριό Παραγωγών»

Το “Χωριό Παραγωγών” θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στο πάρκο της Καραολή & Δημητρίου, με ώρες λειτουργίας από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν περισσότερα από 250 προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, από 32 παραγωγούς - με πιστοποίηση ταυτότητας - από όλη τη χώρα δίχως μεσάζοντες.

Ενδεικτικά στην αγορά, τα προς διάθεση προϊόντα είναι: αλεύρι,παραδοσιακά αρτοσκευάσματα, αμύγδαλα, αλλαντικά, αυγά, γιαούρτι, γαλακτοκομικά & τυροκομικά είδη, γίγαντες, γλυκά, ελαιόλαδο, ελιές, εσπεριδοειδή, ζυμαρικά, καρύδια, κάστανα, κρεμμύδια, λαχανικά, μανιτάρια, μαρμελάδες, μέλι, ξηροί καρποί, ξύδι, οινοπνευματώδη, όσπρια, ρύζι, σαλιγκάρια, τομάτες, τυριά, χαλβάς,βιολογικά προϊόντα, βότανα, ροφήματα, ντελικατέσεν και άλλα τοπικά προϊόντα.

Το “Χωριό Παραγωγών” αποτελεί μια κοινωνική δράση του Δήμου Βύρωνα καθώς προσφέρονται στους καταναλωτές προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ μέρος των εσόδων της δράσης πηγαίνουν προς τα δίκτυα αλληλεγγύης της πόλης και την Εκκλησία, προς ενίσχυση πολιτών που βρίσκονται σε κατάσταση ένδειας.

Η επόμενη συνάντηση του “Χωριού Παραγωγών” θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο της δράσης κ. Ιωάννη Μαυρίκη στο τηλέφωνο 2132008652 και στο email: xorio@dimosbyrona.gr

Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο “Χωριό Παραγωγών” είναι τα λεωφορεία 203 - 204 (Στάση ΙΚΑ), 732 (13η Στάση) και το τρόλεϊ 11 (Στάση Παλιό Τέρμα). Οι κάτοικοι του Βύρωνα μπορούν να εξυπηρετηθούν και από τη Δημοτική Συγκοινωνία.


Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: