Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Ένας πολύτιμος οδηγός γευστικής απόλαυσης. #ΜΈΡΟΣ 'EKTO

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ένας πολύτιμος οδηγός γευστικής απόλαυσης. #ΜΈΡΟΣ 'EKTO

Προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που εκφράζουν στο έπακρο την ελληνική ποιότητα και γεύση και πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσετε!

 Από την αφρόκρεμα των ελληνικών προϊόντων τα επιλέξαμε για εσάς τις πλέον εξαιρετικές γεύσεις που αξίζει να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε. Σας τις παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά. Βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα εκεί, μπροστά σας, στο μαγαζάκι μας. Ένας θησαυρός ελληνικών γεύσεων από επιλεγμένους παραγωγούς με γνώση και μεράκι -από τυριά παραδοσιακής τυροκόμησης και όσπρια παλαιών σπόρων μέχρι τοπικά ζυμαρικά, ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, σπιτικές μαρμελάδες, αλλαντικά σπάνιας νοστιμιάς, κρασιά και μπίρες όλα μικρών παραγωγών. Μοναδική ευκαιρία να τα δείτε από κοντά, να συζητήσετε γι' αυτά μαζί μας, να τα γευτείτε, ακόμα και να τα προμηθευτείτε. Αυτή η λίστα θα είναι ένας πολύτιμος σύμβουλος στην επίσκεψή σας.


Ελληνικός καφές 
Φρεσκαλεσμένος ελληνικός καφές από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες από όλο τον κόσμο.
 Συσκευάζεται σε προστατευτική ατμόσφαιρα, ακριβώς μετά το καβούρδισμα, διατηρώντας πάντα τον καφέ ολόφρεσκο, όπως τη στιγμή που κόπηκε.

 H Ιστορία:

 Ο καφές για τον Γεώργιο Νεοφώτιστο ήταν αλληλένδετος με τη μοναδικότητα και την απόλαυση. Από το 1951 η εταιρία «Νέκταρ» ακολουθώντας την παλιά πετυχημένη της συνταγή παράγει αγνό και φρεσκοαλεσμένο καφέ από επιλεγμένες ποικιλίες από όλον τον κόσμο.
Ο ιδιοκτήτης, Γεώργιος Νεοφώτιστος έχοντας αποκομίσει την πείρα ενός ανθρώπου που ξέρει τις πηγές προέλευσης του καλού ακατέργαστου καφέ, το τέλειο χαρμάνι, την άρτια επεξεργασία του, αποφασίζει να στήσει την δική του εταιρία. Σήμερα, σε μια σύγχρονη Μονάδα Παραγωγής Συσκευασίας και Αποθήκευσης, που εγκαινιάστηκε το 2008, γίνεται έλεγχος της παραγωγής, των πρώτων υλών και της τελικής συσκευασίας σε πραγματικό χρόνο.
Η εταιρία παράγει πλήθος προϊόντων μεταξύ των οποίων: ελληνικό παραδοσιακό καφέ, ελληνικό σκούρο και ελληνικό χωρίς καφεΐνη.
 Η αυθεντικότητα των γεύσεων αλλά και οι εκλεκτές ποικιλίες καφέ είναι τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της εταιρίας «Νέκταρ» Σκοπός της εταιρίας είναι να μοιραστεί με τους καταναλωτές αυτόν τον μοναδικό και απολαυστικό καφέ που έχει μεταξύ άλλων, αποσπάσει πολλές βραβεύσεις μέχρι σήμερα.



Η πιο δημοφιλής ελληνική εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" κάθε χρόνο δημοσιεύει «Τα 100 καλύτερα" προϊόντα της χρονιάς.Το «ΒΗΜΑ GOURMET» βράβευσε τον καφέ του «Νέκταρ» ως ένα από τα 100 καλύτερα προϊόντα της χρονιάς 2012.


Το περιοδικό «Τρόφιμα» ανέδειξε τα προϊόντα του ως προϊόντα της χρονιάς. 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ «ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ" περιοδικό Τα Προϊόντα της Χρονιάς Από το 1976, το περιοδικό T & P παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική τροφίμων και ποτών βιομηχανία.





1η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Coffee 2012. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Coffee φιλοξενείται από HORECA expo, σύμφωνα με τους κανόνες SCAE και τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η 1η θέση κέρδισε ο κ. Σταύρος Λαμπρινίδης με ΝΕΚΤΑΡ χαρμάνια καφέ για την παρασκευή καφέ με παραδοσιακά ελληνικά Ibrik και αυθεντικά ποτά καφέ, καθώς και την υπογραφή.

      ΠΡΩΪΝΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ


Με συνοδεία την ορχήστρα των πουλιών, 
τις ευωδιές χίλιων και πλέον λουλουδιών, 
με μιά ευχάριστη παρέα στην αυλή μου, ο καφές νέκταρ. Βαλσαμώνει την ψυχή μου.

Είν’ ΄Ανοιξη. Ο ΄Ηλιος βγήκε. Μας χαμογελά.
΄Ενα άσπρο συννεφάκι μας κοιτάει από ψηλά.
T’ αεροπλάνο ζωγραφίζει στο γαλάζιο τ’ Ουρανού,
κι απέναντι η Θάλασσα μού ‘χει πάρει το νού.


΄Εχει η Ελλάδα μας τα πιο πολλά νησιά.
Είναι μια Χώρα ζωγραφιά. Απέραντη Eκκλησιά.
Το εικονοστάσι του σπιτιού, το ΄Αγιο Βήμα
καί την αυλή τηνε σκεπάζει κάποιο κλήμα.

Πειραιάς, Απρίλιος 2013 Γεώργιος Βελλιανίτης
Παξινός Ποιητής







        Φρέσκα αυγά

Η ιστορία της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων ξεκινά το 1962 στα Ιωάννινα, στον τόπο που το φυσικό περιβάλλον χαρακτηρίζεται από την αγνότητά και την ομορφιά του. Τότε ο ιδρυτής της, Παναγιώτης Μίσσας, πιστεύοντας στο μέλλον της πτηνοτροφίας στη χώρα μας έκανε την αρχή. Κατασκεύασε τον πρώτο θάλαμο παραγωγής με 3000 κότες. Την εποχή εκείνη η οργανωμένη πτηνοτροφία ήταν κάτι άγνωστο στη χώρα μας αφού όλα τα αυγά προερχόντουσαν από χωρικές εκτροφές.
Τα χρόνια που ακολούθησαν, επιβεβαίωσαν την ορθότητα της σκέψης και της επιλογής του ιδρυτή, Παναγιώτη Μίσσα. Η εταιρεία αναπτύχθηκε με σταθερά βήματα έχοντας από την πρώτη στιγμή στόχο της την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Το 1982, η εταιρεία πέρασε στα χέρια των 2 παιδιών του ιδρυτή, της Χριστίνας και του Νικολάου Μίσσα. Με συνεχείς επενδύσεις πάντα σε τεχνολογίες αιχμής, οι παραγωγικές μονάδες της εταιρίας εκσυγχρονίστηκαν, επεκτάθηκαν ενώ καθετοποιήθηκαν όλες οι διαδικασίες. Το 1995 προχώρησαν στην κατασκευή μονάδας επεξεργασίας των λυμάτων των πτηνοτροφικών μονάδων και μετατροπής τους σε οργανικό λίπασμα. Έτσι αποτέλεσε μία από τις πρώτες μονάδες αυγοπαραγωγής στην Ελλάδα που δεν επιβαρύνει το φυσικό περιβάλλον με τα απόβλητα της.
Τα δύο αδέλφια το 1999 έκαναν το επόμενο μεγάλο και ταυτόχρονα πρωτοπόρο βήμα για την αυγοπαραγωγή στη χώρα μας. Ίδρυσαν την OVO FRESCO A.B.E.E. Για πρώτη φορά στη χώρα μας παρήχθησαν φρέσκα παστεριωμένα προϊόντα αυγού παρήχθησαν στην Ελλάδα. Από τότε η OVO FRESCO Α.Β.Ε.Ε., έχει γίνει κύριος προμηθευτής της εγχώριας βιομηχανίας τροφίμων, ξενοδοχειακών μονάδων και εταιρειών μαζικής εστίασης, ενώ παράλληλα προωθεί με επιτυχία τα προϊόντα της στις χώρες των Βαλκανίων και της Κύπρου. Το 2010 ξεκίνησε η κυκλοφορία στην Ελληνική αγορά των αυγών με την επωνυμία «Ηπειρώτικα Αυγά». Η ονομασία επιλέχθηκε γιατί περιλαμβάνει όλες τις αξίες της Ηπειρώτικης προέλευσης. Αγνά προϊόντα, καθαρό περιβάλλον, άνθρωποι με μεράκι για παραγωγή και αγάπη για τα ζώα. Σήμερα η Πτηνοτροφική Ιωαννίνων, 50 χρόνια μετά την ίδρυσή της, έχει πτηνοτροφεία πλήρως καθετοποιημένα συνολικής δυναμικότητας 250000 ορνίθων, παράγοντας αυγά καθημερινά και διανέμοντας τα σε όλη την Ελλάδα.


 Κατεψυγμένα σφολιατοειδή "ΤΣΑΜΠΑΣΗ" 


Η εταιρεία "ΤΣΑΜΠΑΣΗΣ Α.Ε." ιδρύθηκε το 1990, αλλά η πορεία της στο χώρο των υπερψυγμένων προϊόντων ξεκινάει από το 1981 - έχοντας ήδη μία παράδοση ενός αιώνα στην αρτοποιία -, όταν μεταφέρεται από το Άργος στην περιοχή Άκοβα, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 12 στρεμμάτων και σε νέες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 3500 τ.μ. Είναι από τις πρώτες εταιρείες που δραστηριοποιήθηκαν παραγωγικά στα προϊόντα υπερψυγμένης ζύμης και παραμένει έως σήμερα μία από τις κορυφαίες στο συγκεκριμένο χώρο.
Μας καθιερώσατε. Σας ευχαριστούμε! Παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, από επιλεγμένες πρώτες ύλες, μέσα από μια άψογη παραγωγική διαδικασία και αυστηρά ελεγχόμενη ποιότητα (ISO 22000:2005 & HACCP).Τα προϊόντα μας προορίζονται για επαγγελματική χρήση σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κυλικεία, croissanteries, super markets, ξενοδοχεία, κέντρα εμπορίας κατεψυγμένων και εξαγωγικούς οίκους.

Δίπλα σας κάθε στιγμή. Όπως μας ξέρετε... Έχοντας την άμεση εξυπηρέτηση σας και την άψογη τεχνική υποστήριξη, ευχαρίστησή μας. Με ένα πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο διανομών, τηρώντας πιστά τις προδιαγραφές της ποιότητας διακίνησης. Το νέο σύγχρονο τμήμα πωλήσεων μας ξεχωρίζει στο παρόν και προχωρά δυναμικά στο μέλλον, πάντοτε στη διάθεση σας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της πώλησης, αλλά και μετά από αυτήν. Κάποια προϊόντα μας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα Γαλακτοκομικά Καρυάς στο Βύρωνα Αττικής

Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: