Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στις δημοτικές ενότητες του ΧΩΡΙΟΎ..!

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στις δημοτικές ενότητες του ΧΩΡΙΟΎ..!

   "Αρτεμίσια 2012"

Συνεχίζονται για 7η συνεχή χρονιά, οι καθιερωμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου, τ' "Αρτεμίσια 2012", το δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου, ξεκινώντας με το πανηγύρι της Παναγίας.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ο Σύλλογος καταβάλλει προσπάθειες για να σμίξουμε οι Καρυώτες, οπουδήποτε και αν είμαστε εγκαταστημένοι, να επικοινωνήσουμε, να συνδιασκεδάσουμε.

Ιδιαίτερη χαρά μας δίνει το γεγονός ότι κοντά μας βρίσκονται το καλοκαίρι πολλά ξενιτεμένα μας αδέρφια.
Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας είναι πολλές και ποικίλες και "αγκαλιάζουν" όλες τις ηλικίες των συγχωριανών μας και όλες τις περιοχές της εκτεταμένης και μακρόστενης περιοχής της Καρυάς.

Ξεκινούν από το Μπρακατσάκι και φτάνουν μέχρι τη Χούνη.
Με τη στήριξη και την ενεργητική συμμετοχή όλων των συγχωριανών, αλλά και των πολυπληθών φίλων της Καρυάς, είμαστε σίγουροι ότι και φέτος οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας θα είναι πετυχημένες.















  Πρόγραμμα εκδηλώσεων :
Τετάρτη 15 Αυγ. Παραδοσιακό πανηγύρι στο ξωκλήσι της Παναγίας. 
Σάββατο 18 Αυγ., 9 μ.μ., χωριό. Βιβλιοπαρουσίαση με προβολή οπτικοακουστικού υλικού. Βραδιά Ζαμπέτα στην Καρυά με ρεμπέτικη κομπανία. 
Δευτέρα 20 Αυγ. Εκδρομή μελών Συλλόγου στη Μονή Έλωνας, στον Κοσμά, στο Μυστρά και στις Καρυές Λακωνίας. Υπεύθυνη: Βικτωρία Λάμπα, τηλ. 27510 75448. 
Τετάρτη 22 Αυγ., 8.30 μ.μ., Αγριλίτσα. Γιορτή για τους Ηλικιωμένους. 
Κυριακή 26 Αυγ. Αργολιδο-Αρκαδικό Αντάμωμα στο Μπρακατσάκι. Πεζοπορία το πρωί, γλέντι το μεσημέρι με δημοτική ορχήστρα, γίδα βραστή και καλό κρασί. Συνδιοργάνωση από τους Συλλόγους Καρυάς, Νεστάνης, Βρουστίου, Κακουρίου και άλλους φορείς. 
Τρίτη 28 Αυγ., 5 μ.μ. Ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ παλαίμαχων και νέων παικτών του Ηρακλή Καρυάς. 
28-29 Αυγ. Το μεγάλο πανηγύρι τ' Αϊ-Γιαννιού με παραδοσιακή ορχήστρα. 
2 Σεπτεμβρίου, 8.30 μ.μ., Μποζιονελαίικα. Εγκαίνια Πάρκου Προσκόπων. Νεανική Βραδιά. Παράσταση Καραγκιόζη (από την ΚΕΔΑΜ).

Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: